gastenboek
gastenboek

Wat bieden wij

De kinderen worden opgevangen in 2 leefgroepen, de babygroep of "kleintjes" voor kinderen vanaf 0 maanden, en de peutergroep of "groten" voor de kinderen tot 36 maanden.

We hebben vier ruime slaapkamers met voor de kinderen een persoonlijk spijlenbedje.

In onze grote tuin zijn er 2 zandbakjes, klim-en klautermateriaal, een terras en een houten pad voor rijdend en rollend speelgoed. Voor de mooie dagen in het voor- en najaar is er zelfs een zonneterras!
Onze grote kinderen gaan soms mee om de kippen te voederen, of ze helpen frambozen, kruisbessen, appelen of ander fruit te plukken. We hebben zelfs een serre met lekkere groenten!

Ook de ouders zijn voor ons heel belangrijk. We willen zoveel mogelijk betrokkenheid.
Bij een kennismakingsgesprek geven we uitleg over onze doelstellingen en is er een rondleiding.
Als je kindje geboren is vinden wij het leuk om een kaartje te ontvangen. Je komt dan opnieuw langs om een schriftelijke overeenkomst en inschrijving te ondertekenen en ontvangen.
Op de dag dat je kind voor 't eerst komt heb je een inlichtingenfiche ingevuld met informatie over je kind ; waar wordt het vrolijk van, hoe wil het graag slapen, hoe troost jij je kind,... 

Dagelijks wordt een heen-en-weer-schriftje ingevuld door de kinderbegeleidsters met het dagverloop. Ook de ouders kunnen hierin wat commentaar kwijt.
Bovendien is er in 't Vaarthuis steeds tijd voor informatieuitwisseling of een gesprek.